VIDEO / A fost bătută până a leşinat! O tânără din Timişoara îşi caută agresorul: "Mă ținea de gură și îmi spunea că mă desfigurează!"

Andreea este o tânără din Timişoara care a fost agresată de un bărbat care circulă liber pe străzi. Incidentul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, iar vânătăile de pe corpul ei spun totul despre momentele teribile prin care a trecut femeia.A fost bătută până a leşinat! Tânăra a fost tâlhărită şi agresată în faţa blocului de un individ necunoscut. Andreea a cerut ajutor şi pe Facebook pentru găsirea monstrului!

"Din spate a venit. Mă ţinea de gură şi îmi spunea că mă desfigurează. Am fost la o prietenă, am luat un taxi şi când am coborât, m-a lovit, mi-a luat geanta. Eşti ca un om care rămâne fără nimic. Nu am avut prieteni dubioşi, nicio femeie nu merită să treacă prin aşa ceva. Nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat cu exactitate din cauza loviturilor. Sper să-mi revină memoria ca să îi pot ajuta pe poliţişti. Mă doare tot corpul, sunt vânătă peste tot. A trecut o săptămâna de atunci", a declarat Andreea, miercuri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Istoria se repetă! Unchiul tripletelor abandonate în spital şi-a vândut copiii! Mama adoptivă a unei fetiţe de 9 ani: "Dacă nu o luam de acolo, probabil că era moartă!"

VIDEO / A fost găsit cel de-al zecelea copil al părinţilor care şi-au abandonat tripletele! Familia care i-a crescut e disperată: "Nu voi permite să mi-l ia statul!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro