"Nu voi fi niciodată mireasă!" Mărturia unei celebre artiste care nu are încredere în iubitul ei, nici după 10 ani de stat împreună

Ea este o îndrăgită artistă de la noi, iar el, impresarul care o ajută în dezvoltarea carierei. Chiar dacă sunt împreună de mai bine de zece ani şi au împreună o minune de fetiţă, în vârstă de 4 ani, însă nu s-au căsătorit. Artista a dezvăluit motivul uluitor din cauza căruia nu şi-a unit destinul cu tatăl fetiţei ei, deşi a fost cerută de nenumărate ori.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din ţară, reuşind de-a lungul carierei să atragă aprecierea multora. În urmă cu mai bine de zece ani, Daniela l-a întâlnit pe George Tal, cel care se ocupă de atunci de cariera artistei.


George nu a intrat în viaţa Danielei doar pe plan profesional, acesta ocupând şi locul bărbatului care să îi fie alături de ea toată viaţa. Chiar dacă a cerut-o de nenumărate ori în căsătorie, cei doi nu au ajuns niciodată în faţa altarului, soarta fiindu-le potrivnică.


Chiar dacă la început îşi doreau acest lucru, Daniela şi George nu se mai gândesc deloc la acest lucru. „Dacă nu s-a întâmplat până acum, nu se va mai întâmpla. Suntem două firi vulcanice şi temperamentale. Decât să divorţăm la fiecare ceartă, oricât de mică ar fi, este mai bine aşa. Sunt sigură că la asta s-ar ajunge, pentru că suntem prea încăpăţânaţi. Avem o viaţă de familie normală, chiar dacă nu o formăm în mod oficial”, a declarat Daniela Gyorfi.

Citeşte şi:

Şi pe vedete le loveşte soarta! Şi când o face, o face bine! Daniela Gyorfi a ajuns la capătul puterilor! Zici că e blestemată!

VIDEO / Interviu de colecţie. Cea mai bună prietenă a lui Mihai Morar, în platoul emisiunii "Răi da' buni"

VIDEO / Durere mare pentru Daniela Gyorfi în pragul Crăciunului! Vedeta încearcă din răsputeri să-şi revină


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro