VIDEO / Numele fiicei lui Florin Salam are o poveste! De ce a fost botezată micuţa Jaquelin Maria

captura Antena 1

Florin Salam şi Roxana Dobre au trecut prin momente extrem de emoţionante, luni, când şi-au creştinat fiica, pe Jaquelin Maria. Frumoasa brunetă a dezvăluit că numele micuţei a fost hotărât dinainte de a-l cunoaşte pe tatăl copilului ei.

Florin Salam şi Roxana Dobre şi-au creştinat, luni, fiica. Frumoasa brunetă a mărturisit că au fost extrem de emoţionaţi şi, cu această ocazie, a dezvăluit şi povestea numelui fetiţei lor. Totodată, aceasta a precizat că are pregătit şi un nume de băieţel, mai ales că-şi doreşte mai mulţi copii.

"Acum câţiva ani, aveam o prietenă pe care o chema Jaquelin şi-mi plăcea foarte mult. Dacă era băieţel, aveam şi pentru băieţel nume pregătit. Dar îl păstrez că mai e timp. Îmi mai doresc copii. Mi s-a părut foarte schimbată, pentru că ei se transformă în fiecare zi în această perioadă. E normal că mi s-a părut foarte schimbată, dar spre bine. E bucuria familiei, e o minune",
a declarat Roxana Dobre la "Acces direct", de la Antena 1.

Manelistul și Roxana s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre a adus pe lume, 3 septembrie, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă, bucuria lui Salam, care a primit numele de Jacqueline Maria.

Citeşte şi:

VIDEO / Primele declaraţii ale lui Florin Salam şi ale Roxanei Dobre, din ziua botezului fiicei lor: "E viaţa mea, iubirea mea. Maria e regina mea"

VIDEO / Imagini din casa lui Florin Salam! Cum arată palatul în care trăieşte manelistul cu familia lui

Roxana Dobre, ultimele aranjamente înainte de petrecere! Vezi ce face bruneta în aceste momente

Misterul a fost spulberat! Vezi cine sunt nașii fetiței lui Florin Salam

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro