O artistă celebră a găsit leacul pentru criza bărbatului de 40 de ani! Confesiuni fără perdea

O cunoscută artistă a vorbit deschis despre problemele de cuplu şi este convinsă că ştie cum să trateze criza bărbatului de 40 de ani.
Giulia Anghelescu-Huidu a explicat, în cadrul emisiunii "Star Chef", care va fi difuzată astăzi, începând cu ora 12.00, la Antena Star, că micuţii pe care îi are i-au schimbat viaţa. "Nu mai am timp de nimic. Cu copiii sunt în timpul săptămânii, cu concertele mele sunt în weekend... (...) Mă ajută soţul, bona, mama, tata... Dar nu am mai fost la un film de foarte mult timp, nu am mai ieşit la un restaurant de foarte mult timp. Dar nu îmi pare rău, pentru că acum fac alte lucruri mult mai frumoase", a mărturisit Giulia. 
Întrebată dacă există vreun leac pentru criza bărbatului la 40 de ani şi ce părere are despre escapadele unora dintre masculii ajunşi la această vârstă, artista a explicat: "Aceştia trebuie trataţi! Poţi să îl tratezi fără să îşi dea seama şi să nu mai existe plecări, veniri şi alte lucruri... Nu ştiu cum aş gestiona aşa ceva... (...) Eu încă mai cred că există bărbaţi deştepţi, care, chiar dacă fac chestia asta, măcar ştiu să o ascundă până la capăt. (...) Dacă are şi sentimente pentru persoana celaltă, vorbim de cu totul alte lucruri şi... Să-şi vadă frumos, de treba lui!"
VEDEŢI CUM A REACŢIONAT GIULIA ANGHELESCU ATUNCI CÂND A FOST ÎNTREBATĂ DACĂ AR PUTEA SĂ TREACĂ PESTE INFIDELITATEA PARTENERULUI ASTĂZI, LA EMISIUNEA "STAR CHEF", ÎNCEPÂND CU ORA 12.00, LA ANTENA STARS!
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro