O blondă celebră e decisă să uite de tot: ”Schimb totul în viața mea! Nu o să mă recunoașteți”

Chiar dacă este una dintre cele mai frumoase blonde din România, norocul în amor o cam ocolește. Motiv pentru care, de curând, apetisanta divă a luat o decizie radicală, iar schimbările pe care le va face, spune ea, sunt uriașe.

S-a despărțit de curând de bărbatul care a fost la un pas să o conducă la altar, dar nu suferă., Ci, dimpotrivă, ne-a explicat Flore Salalidis, este decisă să schimbe totul la ea. ”Schimb totul în viața mea! Nu o să mă recunoașteți. Iar de început voi face o operație estetică. E adevărat, am avut niște probleme la sâni, dar este cazul să îmi schimb implanturile cu silicon și îmi voi pune altele, puțin mai mari. Mă voi face o adevărată bombă sexy”, ne-a spus, în exclusivitate, frumoasa Flore.
Mai mult, recunoaște ea, a trecut peste relația pe care a avut-o. ”Nu are rost să vorbim despre el, nu mai există pentru mine, nu îi voi face reclamă”, ne-a mai spus Flore, caustică în declarațiile cu privire la bărbatul pe care l-a părăsit după ce acesta a ezitat să aleagă între ea și politică.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro