O celebritate de la noi, șocată de bărbatul de lângă ea! ”Mi-a fost scârbă când am văzut ce a făcut”

O celebră blondă din showbiz trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani, şi chiar dacă îi ştie toate tabieturile iubitului ei, bărbatul a reuşit să o scârbească foarte tare, printr-un singur gest.

Cristina Cioran se iubeşte de câţiva ani cu Traian, bărbatul care i-a adus vedetei zâmbetul pe buze şi se pare că cei doi se înţeleg de minune. Buna înţelegere a celor doi se reflectă foarte bine şi în relaţia pe care Cristina o are cu cei doi copii ai iubitului ei.


Chiar dacă relaţia lor este una înfloritoare, se pare că Traian şi Cristina duc un conflict intens pe tema mâncării, blondina fiind mult mai reţinută decât iubitul ei atunci când vine vorba despre testarea unor produse culinare, ceva mai inedite. „Amândoi suntem adepţii felurilor de mâncare ale altor culturi, doar că eu am mai multe reţineri decât Traian”, a spus Cristina Cioran. Cum vacanţa este momentul potrivit pentru a învăţa cât mai multe lucruri despre culturile altor popoare, vedeta TV şi iubitul ei nu au spus nu nicunei provocări. „El a mâncat chiar şi gândaci crocanţi, dar eu, totuşi, nu pot depăşi anumite bariere. Îmi aduc aminte cu groază că îi alergam cândva prin bucătărie. Mi-a fost scârbă când am văzut ce a făcut”, a declarat Cristina Cioran.


Cristina Cioran trăieşte de câţiva ani o poveste incredibilă de iubire alături de Traian, bărbatul care i-a cucerit inima. Chiar dacă nu mai sunt la începutul relaţiei, sentimentele celor doi sunt din ce în ce mai mari.

Citeşte şi:

Are sau nu silicoane? Cristina Cioran a slăbit incredibil de mult, însă bustul e tot mai mare

Răzvan Fodor i-a făcut masaj la sâni Cristinei Cioran, în direct, la TV! Uite cum a pipăit-o fără menajamente


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro