O concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", în lacrimi! A intrat în cursa pentru eliminare

O concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a izbucnit în lacrimi la TV. Aceasta nu mai suportă să stea departe de familia ei, aşa că a intrat în cursa pentru eliminare.

Deşi formează un cuplu cu Tudor, Florentina nu consideră că aceasta este o motivaţie pentru a rămâne în casa "Mireasă pentru fiul meu". Concurenta vrea neapărat să plece acasă, aşa că a intrat din oficiu în cursa pentru eliminare.

"Vreau să plec acasă. Nu mă mai simt bine. Mă simt rău şi fizic şi psihic", a declarat Florentina, sâmbătă, în emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" de la Antena 1.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citește și:

Constantina de la "Mireasă pentru fiul meu" se transformă într-o bombă sexy! Buzele senzuale şi privirea de felină au strâns mii de like-uri

Nici bine nu a ieșit de la ”Mireasă pentru fiul meu” că deja s-a cuplat? Cum arată cel care o face pe Crina să uite de Cosmin

VIDEO / Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu", despre sarcină: "Am făcut un pact"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro