O interpretă de muzică populară va cânta la înmormântarea Ionelei Prodan! Despre cine e vorba

+4 click pentru
galerie

Ionela Prodan a murit © Facebook

O interpretă de muzică populară va fi prezentă joi la înrmomântarea Ionelei Prodan pentru a cânta o melodie de despărţire. Slujba de înmormântare va avea loc la ora 12:00. 

Citeşte şi - Anamaria Prodan, total schimbată înainte ca mama ei să fie transportată la capelă! A ajuns la pompe funebre pentru a ridica sicriul

Potrivit observator.tv, Elisabeta Ticuţă va fi interpreta la înmormântarea Ionelei Prodan un cântec de despărţire. De asemenea, Elisabeta Lipă, Ecaterina Andronescu, dar şi multe alte persoane au anunţat deja că vor fi prezente. 

Astăzi, sicriul cu trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan va fi depus la capela cimitirului Bellu din Capitală, acolo unde oamenii îi pot aduce un ultim omagiu regretatei artiste. 

Citeşte şi - Irina Loghin, despre moartea Ionelei Prodan: "Cuvintele sunt de prisos"

Ionela Prodan a murit luni, 16 aprilie, în jurul orei 21, după o lungă luptă cu o maladie la pancreas. Regretata artistă avea 70 de ani. Ionela Prodan va fi condusă pe ultimul drum joi, la ora 12:00, la cimitirul Bellu. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro