Irina Loghin, despre moartea Ionelei Prodan: "Cuvintele sunt de prisos"

+3 click pentru
galerie

Irina Loghin şi Ionela Prodan © Facebook

Moartea Ionelei Prodan a întristat-o profund şi pe Irina Loghin, colega de breaslă a artistei. Mesajul a stârnit o mulţime de comentarii în mediul online. 

Vestea că Ionela Prodan s-a stins din viaţă a determinat-o pe Irina Loghin să scrie câteva rânduri în memoria cântăreţei de muzică populară. 

Citeşte şi: Ce pensie infimă avea Ionela Prodan, după o viaţă întreagă petrecută pe scenă

Într-un text scurt, dar la obiect, Irina Loghin i-a determinat şi pe cei care au cunoscut-o şi au iubit-o pe Ionela Prodan să scrie şi ei, la rândul lor, un mesaj pentru regretata artistă

Citeşte şi: Laurenţiu Reghecampf şi Anca, sora Anei Prodan, de urgenţă în România pentru înmormântarea Ionelei Prodan

"Am mai pierdut o colegă dragă...Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei! Cuvintele sunt de prisos în aceste momente", a scris Irina Loghin. 

Citeşte şi: Primele imagini cu unul dintre fraţii Ionelei Prodan! A privit îndurerat lumânările aprinse şi a intrat în curte

"Dumnezeu să o ierte! Ne pare rău că s-a stins o stea ce încă strălucea puternic, dar Dumnezeu a vrut să o ia mai devreme ca să ocupe un loc în corul îngerilor / Pace veşnică şi Dumnezeu să o ierte. Lumea muzicii populare româneşti nu te va uita niciodată. Condoleanţe fetelor / Dumnezeu să o odihnească în pace şi să o ierte", au fost o parte din comentariile din mediul online. 

Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani, după o luptă împotriva unei maladii de pancreas. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro