FOTO / Primele imagini cu unul dintre fraţii Ionelei Prodan! A privit îndurerat lumânările aprinse şi a intrat în curte

+5 click pentru
galerie

Fratele Ionelei Prodan, acasă © Spynews

Fratele Ionelei Prodan a ajuns în urmă cu câteva minute acasă, acolo unde locuia şi regretata artistă. Vizibil dărâmat de durere, Titu, aşa cum îi spunea Ionela Prodan, a privit lumânările aprinse la poartă şi apoi a intrat în curte.

Citeşte şi - Lecţii de viaţă de la Ionela Prodan, pentru fiicele ei: "Să nu uiţi de unde ai plecat"

Fratele Ionelei Prodan suferă cumplit după ce a aflat că artista a murit. El, alături de Anamaria Prodan, dar şi celălalt frate al regretatei cântăreţe, au început încă de la primele ore ale dimineţii pregătirile pentru înmormântare.

Citeşte şi - Nu-şi găseşte cuvintele pentru a-şi striga durerea! Anamaria Prodan: "Ce faci când te cuprinde dorul de cineva care e dincolo de nori?"

Titu a deschis porţile, iar în curte au fost surprinşi doi câini, ai familiei. A intrat cu maşina în curte, apoi a închis porţile. 

Ionela Prodan a murit luni, 16 aprilie, în jurul orei 21, după o lungă luptă cu o maladie la pancreas. Regretata artistă avea 70 de ani. Ionela Prodan va fi condusă pe ultimul drum joi, la ora 12:00, la cimitirul Bellu. 

Citeşte şi - Ultima dorinţă a Ionelei Prodan. Artista şi-a dorit din toată inima acest lucru

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro