Oana Lis, cu ochii înlăcrimaţi la televizor: "De multe ori am vrut să mor!"

Oana Lis şi-a amintit de momentele grele din viaţa ei. Chiar dacă acum îl are pe Viorel Lis lângă ea şi nu este singură, Oana nu poate spune acelaşi lucru şi despre copilăria ei.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, Oana Lis a vorbit cu tristeţe pe chip despre moartea mamei sale. Nefericitul eveniment s-a întâmplat pe când blonda a avea doar 13 ani şi era un copil. Ba mai mult decât atât, Oana a spus că familia ei este foarte mică şi nu prea mai are oameni dragi aproape.

"Din păcate pot să spun că am fost încercată de viaţă, pe mama am pierdut-o când aveam 13 ani, apoi străbunica mea, pe care am iubit-o foarte mult, nu vreau să îmi dea lacrimile acum. Cu tatăl meu nu vorbesc şi pe fratele meu l-am pierdut, nu o să mai vorbesc în viaţa mea cu el, deci familia mea este foarte foarte mică. O am pe bunica mea, Viorel, câţiva prieteni şi mătuşa mea este aici în Bucureşti. A fost foarte greu, au fost momente în care mi-am dorit să mor, durerea mea nu trece niciodată.

Mama mea a murit foarte tânără la 35 de ani, a avut mai multe boli şi a murit de infarct. Când am văzut-o moartă, era aşa aranjată, machiată şi eu nu am crezut că este moartă. Apoi i-a desfăcut bluza şi am văzut că este tăiată de la autopsie şi atunci am ştiut că e moartă. M-am întrebat de multe ori de ce mi se întâmplă tocmai mie, dar am zis că asta este viaţa,"
a spus Oana Lis, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Vezi video aici.

Oana (37 de ani) şi Viorel Lis (71 de ani) sunt împreună de la sfârşitul anilor 90, dar s-au căsătorit religios abia în 2011. Cei doi au fost foarte aproape de un divorţ în această vară, dar au trecut peste neînţelegerile din cuplu şi dau impresia că sunt din nou fericiţi împreună.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

VIDEO / Soţii Lis, apariţie ŞOCANTĂ pe străzile Capitalei! Vezi la ce a renunţat Oana pentru a fi alături de soţul ei

Credeai că fostul primar le-a făcut pe toate în viaţă? Viorel Lis, mărturisire de senzaţie: "Dacă ajung mare actor, iau pe alta de nevastă"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro