Oana şi Kamara, faţă în faţă la TV! În plin scandal, îşi aruncă vorbe grele: "Tu păreai cea mai fericită"

+4 click pentru
galerie

Oana şi Kamara © Facebook

Oana şi Kamara s-au întâlnit miercuri seară într-o emisiune TV. Aflaţi în plin scandal, cei doi au vrut să aibă parte de o confruntare faţă în faţă pentru a lămuri situaţia.

Fiecare dintre ei consideră că adevărul este de partea lui şi îşi aruncă vorbe grele. Oana susţine că nu era deloc apreciată, stătea numai acasă cu copilul, iar pe de altă parte, Kamara spune că nu este deloc aşa. 

"Am o stare interioară... sunt un pic răscolită. M-au răscolit declaraţiile lui. Înverşunarea cu care a spus lucruri. Nu ştiu de ce m-ar vedea ca pe un diavol. S-au răcit relaţiile. vorbim mult mai puţin. Probabil era norma să se întâmple aşa. A venit la copil, câteva ore. Nu l-a luat la el. Aşa era vorba, să îl mai ia şi la el. Mi-a luat maşina. El nu are permis, conduce ea. Eu am permis. Nu pot să dau vina pe el exclusiv. M-aş învinovăţi pentru faptul că nu am terminat relaţia când am simţit că nu mai este ce trebuie pentru mine şi am ales să îmi dau frâu liber unor trăiri de femeie când încă eram într-o relaţie cu el şi nu e corect. asta am greşit", a spus Oana, soţia lui Kamara.

Citeşte şi - Reacţia lui Kamara, după ce soţia şi amanta s-au "duelat": "Am rugat-o pe Oana cu lacrimi în ochi să nu iasă cu altul"

"În momentul în care tu spui lucruri care s-au întâmplat într-un fel şi le spui altfel. Ţi-ai expus părerea din nou. tot nu îneţelg de ce trebuie să mai aducem a treia persoane în ecuaţie. Nu judecăm oamenii după mesaje. Timpul pe care Mădălina l-a petrecut alături de Leon, nu s-a comportat în vreun fel. Nu poţi să mergi pe baza unor mesaje. (...) E vorba de noi doi. Spui lucruri care nu au nicio legătură. Eu nu am venit să mă cert. (...) În urmă cu câteva luni totul părea ok. Am mai fost la TV. Tu ai aflat că noi nu suntem potriviţi chiar înainte să rămâi gravidă. De ce nu te-ai oprit? Tu păreai cea mai fericită! Aşa îmi arătai! Din punctul meu de vedere copilul a fost dorit. Ai rămas gravidă în 2013, am fost la Paris. eu nu ţi-am luat nicio maşină", a spus Kamara, care zilele trecute a jignit-o pe mama copilului său.

"Știi că ai fost batjocorită de toți proştii cu care te-ai văzut! Asta ai vrut?", a spus Kamara.

Acum, Oana a dezvăluit că soţul ei i-a propus să facă sex în trei. Tânăra brunetă spune că a ieşit la întâlnire cu un alt bărbat, iar Kamara a mers după ea. "Eu i-am spus lui acolo, în faţă, să facem sex în trei. Ştiam că nu vrea asta. Nu s-ar fi întâmplat", a explicat Kamara. Oana nu a vrut asta şi a spus într-o emisiune TV că a făcut sex cu bărbatul respectiv, apoi s-a întors acasă. 

Întrebaţi dacă vor să se împace, cei doi au spus pe şleau că nu mai există şansă de împăcare pentru că Oana nu se mai simte atrasă de Kamara.

"Până la împăcare să fie clar, nu ţi-am luat maşina! O mai folosim pe rând în funcţie de cum avem treabă. (...) Se poate ca doi oameni să se împace. Pe de altă parte, nu poţi să vrei doar tu. Din momentul ăsta nu cred că pot să fiu cu cineva", a spus Kamara. 

"Nu vreau să ne împăcăm ca soţ şi soţie, vreau să ne împăcăm pentru Leon, să fie o relaţie de prietenie între noi", a spus Oana.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro