Oana Zăvoranu, decizie de ultim moment: "Voi dona absolut tot ce mama mea a iubit!"

Mărioara Zăvoranu i-a lăsat o avere impresionantă, iar acum Oana îşi doreşte să doneze o parte din ea. Bruneta a promis acest lucru şi după cum spune chiar ea, acum vrea să se ţină de cuvânt.

Oana Zăvoranu a făcut anunţul chiar pe contul său de socializare şi a precizat că este vorba despre o acţiune cu scop caritabil, iar ea nu are nimic, din punct de vedere material, de câştigat de pe urma ei.

"Ştiu că mulți mă comentează trivial și ordinar,fără probe sau motive reale,dar știu și că CEI MAI MULȚI, (și asta contează cel mai mult,pentru mine), MĂ IUBESC ȘI MĂ RESPECTĂ PENTRU CALITĂȚILE MELE. Tind să cred uneori,că și cei care mă 'urasc', de fapt în sufletul lor, mă plac, dar nu vor să recunoască. Pentru că vilă din Afumați urmează să fie vândută,așa cum am promis (și eu MEREU ÎMI PĂSTREZ PROMISIUNILE),înainte de a îmi luă rămas bun de la vilă din Afumați. VOI DONA TOATE OBIECTELE PERSONALE DE ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE, adică ABSOLUT TOT, ceea ce mamă mea a iubit, a purtat sau nu a apucat să poarte niciodată, evitând obiectele de uz extrem de personal, logic!  Dar aici voi mai include și lucruri pentru casă,adică,obiecte frumoase,care au făcut mesele din familie (rare, ce-i drept), unele, festive, bogate și rafinate. ESTE O ACȚIUNE CARITABILA, non profit pentru mine, și nu am nevoie de nimic în schimb. Pentru că nu doresc să le pun pur și simplu în niște saci de plastic și să le plasez oriunde. AM SĂ DESCHID, LARG, PENTRU ULTIMA OARĂ, PORȚILE VILEI MELE, DIN AFUMAȚI, ȘOSEAUA URZICENI, NR. nr .110, tuturor oamenilor de bun simț, care vor să ia cu ei, că amintire ceva de calitate, ce a aparținut mamei mele.  Pentru că indiferent de ce a fost, și a rămas între mine și ea, ( și sunt multe nespuse),  EU MEREU AM ARĂTAT CĂ SUNT MAI BUNĂ ȘI CĂ AM LĂSAT DE LA MINE, doar pentru faptul că m-a născut și mă opresc aici,că să nu întru în amănunte dureroase și iritante pentru mine. Ceea ce am decis să fac este o acțiune caritabila, de mult bun simț, și cu sprijinul Antenei 1.  Este decizia mea, și NIMENI NU ÎMI SPUNE MIE CE SĂ FAC ÎN AFARĂ DE MINE," a scris Oana Zăvoranu, pe contul ei de socializare.

Postarea Oanei a adunat câteva sute de like-uri, dar şi multe comentarii din partea fanilor ei, care i-au apreciat gestul.

Marioara Zăvoranu a murit la Spitalul Fundeni din Capitală, în dimineaţa zilei de 17 aprilie, la 66 de ani. Oana Zăvoranu şi mama ei reluase scandalul pe tema moştenirii, în urmă cu câteva luni, după ce în ultimii ani cele două căzuseră la pace.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Una caldă, una rece pentru Oana Zăvoranu! Ce veste incredibilă a primit bruneta!

Oana Zăvoranu se pozează în ipostaze fierbinţi şi postează anunţuri nebuneşti!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro