Oana Zăvoranu, împiedicată de boală să continuie demersurile de deshumare a mamei sale! Care e starea brunetei

foto: facebook

Oana Zăvoranu a anunţat că starea de sănătate precară a împiedicat-o să ajungă la Poliţie şi să continuie demersurile de deshumare a mamei sale, Mărioara. Bruneta a spus că e vorba doar despre o amânare şi că va lupta să facă lumină în cazul morţii celei care i-a dat viaţă.

Oana Zăvoranu a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia îşi anunţă prietenii virtuali că răceala şi oboseala excesivă au împiedicat-o să meargă la Poliţie şi să dea declaraţie cu privire la cererea de deshumare a cadavrului mamei sale. Vedeta a spus însă că mâine va relua demersurile şi că nu va renunţa până când nu se va face lumină în acest caz.

"Mulţumesc domnilor poliţişti şi domnului procuror, pentru înţelegerea de care au dat dovadă, fiind extrem de amabili şi înţelegători, deoarece, din cauza oboselii, a epuizării acumulate şi a unei răceli însoţite de febră, nu m-am putut prezenţa astăzi la orele 09:30, la Poliţia Capitalei, aşa cum era stabilit să dau declaraţie în legătură cu exhumarea mamei mele şi susţinerea concretă a motivelor ce au dus la această suspiciune de omor din diverse considerente extrem de pertinente.Mulţumesc de asemenea pentru proptitudinea de care au dat dovadă, arătând şi manifestând o extremă seriozitate în acest caz, pe care cu siguranţă şi dumnealor îl consideră ca fiind extrem de pertinent şi necesar în a fi cercetat cu profunzime şi profesionalism. Iată, deci, că au mai rămas şi oameni serioşi şi profesionişti în Poliţie şi Justiţie, (în care eu am deplină încredere încă), care nu se "ante-pronunţă" cum îşi permit atâţia neaveniţi, ci se apleacă cu interes şi promptitudine, asupra cazurilor pertinente şi serioase, susţinute temeinic şi laborios. Astfel, întâlnirea de astăzi a rămas stabilită pentru mâine dimineaţă",
a anunaţat Oana Zăvoranu prin intermediul unui mesaj postat pe o reţea de socializare.

Mărioara Zăvoranu a murit pe data de 17 aprilie

După trei luni de agonie, Marioara Zăvoranu, mama Oanei, a încetat din viaţă, pe data de 17 aprilie, la vârsta de  66 de ani. Mama Oanei Zăvoranu se afla pe patul de suferinţă de la începutul anului, din cauza unei suferinţe renale, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

Citeşte şi

IMAGINI EXCLUSIVE / Oana Zăvoranu, ameninţată cu moartea în miez de noapte! A ajuns de urgenţă la Poliţie!

VREI POMANĂ de la Oana Zăvoranu? Proba prin care trebuie să treci ca să primeşti hainele, genţile sau tacâmurile Marioarei

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro