VREI POMANĂ de la Oana Zăvoranu? Proba prin care trebuie să treci ca să primeşti hainele, genţile sau tacâmurile Marioarei

Oana Zăvoranu donează, astăzi, la vila din Afumaţi, toate obiectele de suflet ale Mărioarei. Nu sunt câteva, căci aproape 100 de oameni s-au strâns pănă la ora 11 a acestei dimineţi să le primească! Asta nu e tot. Oana va supune fiecare doritor unei probe decisive.

Coada s-a întins în faţa vilei din Afumaţi a Mărioarei Zăvoranu. Zeci de oameni vor să îmbrace hainele pe care Mărioara Zăvoranu le-a iubit şi le-a purtat la fiecare eveniment important. Mai mult decât atât, Oana a anunţat ce trebuie să facă oamenii ca să intre în posesia unuia dintre obiectele de pe lista sa.

"Vor fi unele obiecte scumpe cum ar fi: blănuri scumpe din vizon, vulpe polară, raton, astrahan sau chinchilla, precum şi zeci de costume cu rochii şi sacouri sau fuste şi blazere din materiale scumpe, paiete. (...) Apoi vor exista diverse tacâmuri din argint 100%, feţe de masă brodate din borangic şi damasc, genţi de firmă şi ŢINUTE CELEBRE adică haine purtate de ea în emisiunile rămase în istorie(...) Cele care vor intra în cursa pentru câştigarea lucrurilor scumpe, vor trebui să răspundă unui chestionar de maxim 7-8 întrebări, care îmi vor arăta mie şi celor de acasă că ştiu mai multe lucruri petrecute între ea şi mine...", a anunţat Oana.

Marioara Zăvoranu a murit la Spitalul Fundeni din Capitală, în dimineaţa zilei de 17 aprilie, la 66 de ani. Oana Zăvoranu şi mama ei reluase scandalul pe tema moştenirii, în urmă cu câteva luni, după ce în ultimii ani cele două căzuseră la pace.

Sursă foto: Arhivă

A.C.

Citeşte şi:

FOTO / Apariţie ŞOC la vila din Afumaţi. În timp ce zeci de oameni se înghesuiau să primescă bunurile Marioarei de pomană, toate privirile s-au întors către ea! "Nu se poate aşa ceva!? Nu a murit? E în carne şi oase"

Oana Zăvoranu, decizie de ultim moment: "Voi dona absolut tot ce mama mea a iubit!"

VIDEO / S-a găsit comoara îngropată de Mărioara Zăvoranu în casa de la Afumaţi! Unde zace averea


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro