FOTO / Apariţie ŞOC la vila din Afumaţi. În timp ce zeci de oameni se înghesuiau să primescă bunurile Marioarei de pomană, toate privirile s-au întors către ea! "Nu se poate aşa ceva!? Nu a murit? E în carne şi oase"

Oana Zăvoranu donează blănurile scumpe ale mamei sale. Orice fan al Mărioarei poate să aibă o astfel de haină. La Vila din Afumaţi s-au strâns foarte mulţi oameni, încă de la primele ore ale dimineţii, dornici să primescă măcar un obiect vestimentar pe care l-a purtat Mărioara.

Până la acestă oră sunt deja zeci de persoane pe lista de aşteptare, iar coada este destul de mare în faţa casei Marioarei Zăvoranu.

Femeia din imagini este sosia Mărioarei, iar cei prezenţi s-au minunat când au văzut-o. Mariana Ţalea a spus că ea seamănă foarte bine cu mama Oanei Zăvoranu.

Femeia susţine că cei care o cunosc spun mereu ea seamănă cu mama Oanei Zăvoranu.

"Mă numesc Mariana Ţalea din Constanţa, am venit azi-noapte de la Constanţa cu mare plăcere, pentru că toată lumea îmi spune că semăn cu Marioara Zăvoranu. Am ajuns pe la ora 6 şi jumătate. Mi-e foarte drag de ea. Lucrurile mele s-au stricat şi chiar vreau să le înlocuiesc pe ale mele cu nişte constume. Oana a avut o idee foarte bună pentru că se bucură toţi oamenii aştia de hainele Mărioarei," a spus doamna Mariana, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Până la această oră, s-au adunat în faţa casei Mărioarei Zăvoranu peste 170 de persoane, care aşteaptă să primească măcar câte o haină din garderoba ei. Oamenii au venit din toate colţurile ţării.

Marioara Zăvoranu, mama Oanei, a încetat din viaţă, la vârsta de  66 de ani. Mama Oanei Zăvoranu se afla pe patul de suferinţă de la începutul anului, din cauza unei suferinţe renale, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

Vezi aici mai multe imagini de la vila din Afumaţi.

Foto: arhivă

M.T.

Citeşte şi:

Oana Zăvoranu, decizie de ultim moment: "Voi dona absolut tot ce mama mea a iubit!"

VIDEO / S-a găsit comoara îngropată de Mărioara Zăvoranu în casa de la Afumaţi! Unde zace averea

VIDEO / Răsturnare de situaţie! La aproape jumatate de an de la moartea Mărioarei Zăvoranu, Oana a aflat asta! A găsit 20 de milioane de euro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro