Oana Zăvoranu, mesaj emoţionant pentru bărbatul vieţii ei: "La tine mă gândesc când am nevoie"

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu © Facebook

Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf sunt cel mai îndrăgit cuplu monden, însă, chiar şi în întimitate, cei doi au o relaţie la fel de frumoasă şi sinceră. Recent, Oana Zăvoranu a postat un mesaj emoţionant pentru soţul său.

Cu toate că au trecut împreună prin suişuri şi coborâşuri, Oana Zăvoranu şi Alex nu ratează nicio ocazie de a arăta şi a exprima iubirea dintre ei. 

Chiar şi după decizia sa publică de a găsi o mamă surogat, Alex Ashraf nu a pus la îndoială dorinţa vedetei, ba din contră. În mesajul scris de Oana Zăvoranu, ideea principală este aceea că, pentru ei, iubirea nu există doar într-o singură zi.

"Iubirea adevarată este aproape imposibil de găsit...însă eu am găsit-o! Şi o iubesc! Iubesc iubirea ce o simt faţă de soţul meu, şi nu vreau să îmi imaginez ce aş fi făcut fără ea...fără iubirea lui în viaţa mea! Pentru ca îl am pe EL, nu mă abat de la ceea ce e pus de-o parte pentru MINE! Tu eşti puterea mea! La tine mă gândesc când am nevoie! Noi nu avem nevoie de zile speciale pentru iubire! Noi suntem iubirea, iar dragostea adevarată arată ca noi şi trăirile noastre! Este FRUMOASĂ ŞI PUTERNICĂ CA NOI!Te iubesc, OMUL MEU! Suntem cei mai norocoşi că nu e nevoie să explicam nimănui!", a scris Oana Zăvoranu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro