Alex, soțul Oanei Zăvoranu, tratat ca un prinț! Ce fac angajații lui pentru a-l mulțumi! Video paparazzi

+6 click pentru
galerie

Alex, soțul Oanei Zăvoranu, este, cu siguranță, un răsfățat și duce o viață de nabab. Iar, recent, el a fost surprins într-una dintre ipostazele care dovedesc, fără putință de tăgadă, acest lucru.

Mai exact, de curând, Alex Ashraf a avut de rezolvat o problemă, probabil importantă, prin oraș. Doar că a făcut-o așa cum o fac lorzii. Mai exact, și-a anunțat șoferul că trebuie să plece de acasă, cu mașina, iar acesta, fără să stea pe gânduri, a știut ce are de făcut.
Astfel, cum ninsese, mașina era acoperită de zăpadă, motiv pentru care, de cum a ieșit din casă, șoferul Oanei Zăvoranu și al lui Alex s-a apucat, temeinic, de deszăpezirea mașinii. După ce și-a tras tacticos mănușile pe mână, a început treaba pe care, meticulos, a făcut-o până nu a mai rămas nici jumătate de fulg de zăpadă pe bolidul de multe zeci de mii de euro al celor doi soți. Normal, în tot acest timp, mașina era pornită pentru a se încălzi ca Alex să aibă tot confortul cu putință în care va ajunge la mașină.


Într-un final, Alex a coborât din casă, având în mână două doze de suc și o pungușă. A inspectat mașina și, mulțumit de cum a fost făcută deszăpezirea, a așteptat ca șoferul să îi deschidă ușa pentru a se face confortabil, pe bancheta din spate. Iar după ce soțul Oanei Zăvoranu a intrat în mașină, șoferul a luat cheile de la poartă, a închis-o, iar abia apoi, s-a așezat la volan și au plecat spre locul în care Alex avea treabă.


Oana Zăvoranu și Alex s-au căsătorit în secret
"Eu nu eram foarte hotărâtă dacă îl iubeam, mai voiam să copilăresc. Să... astea... Eram o femeie liberă, cu băieţii după mine... Eram ca baba care spunea că nu vrea sa traverseze şi el o tot traversa. (...) Mai aveam şi eu nişte combinaţii, nişte chestii, nişte socoteli... Şi omul era pe mine frate, pe mine!", a explicat Oana Zăvoranu, acum ceva vreme, în emisiunea ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars. Conştient că ajunsese să o sufoce cu dragostea lui, Alex a recunoscut: "Nu mă mai suporta din cauza geloziilor...". Cu toate acestea, cei doi s-au căsătorit, iar acum par să fie unul dintre cele mai unite cupluri ale showbiz-ului românesc.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro