Oana Zăvoranu susţine ideea că Vadim Tudor ar fi fost asasinat: "Nu cred că a murit de moarte bună! Eu am nişte bănuieli"

Oana Zăvoranu susţine ipoteza conform căreia Corneliu Vadim Tudor ar fi fost asasinat. Vedeta a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare pentru "Acces Direct".

Oana Zăvoranu stârneşte controverse cu declaraţiile referitoare la Corneliu Vadim Tudor. Cu ceva timp înainte să moară, vedeta a vorbit cu Tribunul la telefon, iar acesta i-a spus câteva lucruri care i-au dat de gândit.

"Nu cred că Vadim a murit de moarte bună. El era un om care deranjează, la fel ca şi mine. Eu am nişte bănuieli. Pe Vadim îl urai sau îl iubeai. Eu cred că cineva i-a făcut de petrecanie. Eu cred că Vadim avea şanse să revină. Am stat mult de vorbă atunci şi i-am promis că-l voi ajuta financiar. I-am zis că îi fac o sponsorizare. Cu câteva ore înainte să moară am făcut o teleconferinţă cu el şi cu Cezar Marin", a declarat Oana Zăvoranu, vineri, la "Acces Direct" de la Antena 1.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 14 septembrie 2015, după ce a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost diagnosticat cu edem pulmonar. La scurt timp a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

VEZI AICI TOATE ȘTIRILE DESPRE MOARTEA ȘI ÎNMORMÂNTAREA LUI CORNELIU VADIM TUDOR!

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro