ȘOC! Abia a DIVORȚAT că se și ÎNSOARĂ! Un temut interlop bucureștean renunță la toate femeile din viața lui pentru EA

A divorțat cu doar câteva săptămâni în urmă și, deja, este decis să se recăsătorească. Pentru că, spune el, și-a găsit sufletul-pereche, iar ea este femeia care l-a făcut, din nou, să simtă fiorii iubirii.

Unul dintre cei mai temuți interlopi ai Capitalei, Dan Cioară, pare să se fi treansformat în... mileușel. Pentru că, peste o săptămână, va renunța la hainele sport în care se îmbracă și își va lua pe el costumul, emoționat ca un june-prim, și va merge în fața ofițerului stării civile pentru a spune ”Da”. Mai exact, el se căsătorește cu Claudia, femeia care a reușit să îl transforme pe Dan Cioară în ”băiat de casă”.
De altfel, interlopul are doar cuvinte frumoase de spus despre logodnica lui, ea fiind singura femeie care a reușit, până acum, să îl facă să nu își mai dorească aventuri ”extraconjugale”.
”Claudia este tot ce îmi doresc, nu mă mai interesează nicio altă femeie. Îmi ajunge ea, mă înțelege, mă alintă și eu vreau să o fac fericită. Știu că nu a trecut foarte mult timp de când suntem împreună, dar simt că o cunosc de o viață, așa că am decis să nu mai așteptăm. O să facem cununia civilă și, în vară, dacă totul va fi bine, vom face și cununia religioasă”, ne-a spus, pe un ton greu de recunoscut, Dan Cioară.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro