Olga de la Strehaia, transformare după tranformare! Uite ce look are acum! Îţi place cum arată?

Olga de la Strehaia a renunţat la fustele lungi, largi şi colorate şi se îmbracă din ce în ce mai modern. După ce a vizitat Mexicul şi a văzut cum se îmbracă oamenii de peste hotare, Olga a decis să-şi schimbe din nou look.

De această dată, ea a decis să abordeze un stil mai sport şi iată că şi-a cumpărat şi prima pereche de pantaloni de trening.  "Mi-am cumpărat prima pereche de pantaloni din viaţa mea. Mi-era foarte ruşine. Până la urma m-am obişnuit, erau foarte lejeri, puteam să merg mai bine, urcam mai uşor, nu mă mai impiedicam.Vreau să mă port aşa. Îmi place viaţa sport! De când am fost în Mexic, am vazut că mexicanii se îmbrăcau sport", a declarat Olga de la Strehaia pentru o emisiune de la Kanal d. 

S-a epilat pentru prima dată

În urmă cu ceva timp, Olga mărturisea că vrea să se mute în Bucureşti să îşi refacă viaţa, după ce soţul ei s-a comportat urât cu ea."Mă transform într-o femeie modernă. Mă transform în româncă pentru că soţul m-a înşelat. Eu tot timpul am suferit şi am fost supusă. La Bucureşti nu voi singură, voi fi cu copilul meu cel mare. A avut o amantă de vârstă cu fiul meu," declara Olga la vremea respectivă.

Sursă foto Captură Kanal D

Citeşte şi

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro