Otilia Bilionera are nevoie de psiholog și recunoaște tristă: ”Nu mai pot, o iau razna”! Vezi ce a adus-o în starea asta

Una dintre cele mai senzuale și de succes artiste de la noi din țară, Otilia Bilionera, recunoaște că viața ei, deși pare perfectă, are și momente dificile. Iar aceste momente au făcut-o pe talentata cântăreață să ia o decizie fără precedent și să o și recunoască: va merge la psiholog.

Chiar dacă viața ei pare perfectă, iar oriunde apare Otilia strălucește, reușind să atragă privirea admirativă a tuturor bărbaților, artista se confruntă cu o teamă greu de controlat. Mai exact, în ciuda faptului că vedeta este nevoită să călătorească prin toată lumea, Otilia simte că cedează psihic de cum urcă în avion. ”Înainte nu îmi era frică, dar, cu ceva vreme în urmă, când mă întorceam parcă din Cipru, avionul a trecut printr-o zonă cu turbulențe și m-am speriat îngrozitor. Acum, de fiecare dată când urc într-un avion, sunt pierdută, sunt disperată, nu știu ce să mai fac de frică, îmi vine să plâng, simt că cedez”, ne-a spus frumoasa artistă.
Mai mult, fiind invitată să meargă la decernarea unor premii, extrem de importante pentru industria muzicală, tocmai la New-York, Otilia privește cu groază momentul în care va urca în avion pentru a traversa oceanul. ”Voi merge la psiholog, la psihiatru, oriunde, doar să reușesc să depășesc teama asta necontrolată pe care o simt de fiecare dată când urc în avion. Altfel nu am cum să rezist atâtea ore, până la New-York este un drum cumplit de lung pentru mine. Abia rezist să merg până la Istanbul, d-apăi până în State. Culmea, nu mi-e frică de înălțime”, ne-a mai spus frumoasa cântăreață.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro