În sfârșit, ADEVĂRUL! După ce a evitat să vorbească despre relația ei, Otilia Bilionera ne-a spus TOTUL despre multimilionarul cu care se iubește

Chiar dacă, de fiecare dată când a fost întrebată de relația pe care o are a negat că ar exista un bărbat în viața ei, Otilia ”Bilionera” s-a decis ca, pentru Spynews.ro, să dezvăluie adevărul cu privire la viața ei amoroasă. Iar conform spuselor vedetei, la capitolul ”dragoste” stă... perfect.

”Am preferat să nu vorbesc despre iubitul meu pentru că aș vrea ca lumea să mă cunoscă pentru muzică, nu pentru relațiile pe care le am. Tot ce pot spune este că bărbatul alături de care sunt acum este foarte, foarte atent cu mine și că mă răsfață. Da, este adevărat, este un bărbat foarte bogat, dar totodată este foarte modest. Și, ceea ce e foarte important, mă face să râd”, ne-a spus Otilia Bilionera. Cu toate acestea, în momentul în care a fost întrebată care sunt sentimetele pe care le are pentru bărbatul cu pricina, a fost foarte evazivă. ”Nu știu exact ce simt pentru el, dar e clar că este, acum, bărbatul potrivit pentru mine”, ne-a explicat Otilia.
Mai mult decât atât, ne-a mărturisit frumoasa artistă, relaţia dintre ei a început în momentul în care iubittul ei turc a cerut-o, la prima întâlnire, de soţie. "A venit cu inelul şi m-a cerut de soţie. Nu am acceptat, era culmea, dar mi-a spus că, în momentul în care mă voi îndrăgosti de el, mă va cere, din nou, de soţie. Inelul este superb, are numele meu şi al lui gravat pe el. M-a lăsatmască oricum", ne-a spus Otilia.
”Relația lor evoluează foarte frumos pentru amândoi. Se iubesc deja, nu mai pot sta nicio clipă despărțiți”, ne-a spus un apropiat de-al vedetei care face furori în Turcia, Grecia și alte țări balcanice cu hiturile ei, dezvăluindu-ne totodată că Otilia a ”nimerit” foarte bine, tânărul turc fiind extrem de bogat, printre pasiunile lui numărându-se mașinile supersport, italienești, bolizi cu prețuri prohibitive.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro