Zice că e singurică și tristă, dar ADEVĂRUL E altul! Își ține iubitul ascuns, dar noi i-am DIBUIT

Este una dintre cele mai apreciate și senzuale cântărețe apărută pe piața muzicală a ultimilor ani, meloidiile ei transformându-se, în scurt timp, în hit-uri. Acum însă, vedeta se plânge că este singurică, că îi lipsește unbărbat... Dar, pare-se, acest lucru este doar de fațadă...

S-a iubit o bună bucată de vreme cu un turc care, din păcate pentru ea, dorea să o țină departe de scenă și de ținutele extrem de decoltate pe care le afișează în momentul în care se află în fața spectatorilor, atrângându-și astfel ”dragostea” reprezentanților sexului opus. Acesta este și motivul pentru care, încă, vedeta noastră se opune cu îndârjire ideii de a da publicității faptul că iubește din nou.
Mai exact, ne-a mărturisit, sub protecția anonimatului, o perosană foarte apropiată anturajului Otiliei ”Bilionera”, frumoasa artistă are o relație cu un alt turc, un tânăr extrem de avut care o răsfață în toate felurile cu putință și care îi face toate poftele. ”Preferă să se știe că ea este singură, succesul ei este mult mai mare atunci la bărbații care vin la evenimentele la care cântă. Dar, de ceva vreme, ea e în tatonări cu acel bărbat, iar relația lor evoluează foarte frumos pentru amândoi”, ne-a spus sursa citată, dezvăluindu-ne totodată că Otilia a ”nimerit” foarte bine, tânărul turc fiind extrem de bogat, printre pasiunile lui numărându-se mașinile supersport, italienești, bolizi cu prețuri prohibitive.
”Mi-a spus că nu suportă să mă vadă nefericită din cauza lui. Tradiția lui nu îi permite să ia o soție artistă, una care urcă pe scenă și e văzută de toți. E foarte gelos el, ar vrea să stau doar în casă, închisă. Mă simt că o pasăre în colivie. Nu mai vreau altă relație, am decis. Am renunțat la iubire... Tocmai am ales carieră" a spus Otilia Bilionera pentru o emisiune TV despre fostul iubit. 
Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro