Otilia Bilionera, surprinsă în ipostaze dubioase! Îl înșală pe milionarul turc cu care se iubește? Imagini EXPLICITE

Otilia Bilionera, probabil cea mai de succes cântăreață din noul val, pare să se bucure din plin de distanța care o separă de iubitul ei oficial, un milionar turc cu care are o relație de câteva luni bune. Pentru că, deși era așteptată la el, artista a preferat să mai petreacă câteva zile în România, iar motivul pare să fie unul legat de pasiunea pentru un alt bărbat.

El a cerut-o de soție încă de la prima întâlnire, dar ea l-a refuzat. Pentru că, probabil, simțea că nu este el ”alesul”. Iar intuiția ei pare să se adeverească pentru că, zilele trecute, Otilia, spun  sursele noastre, a petrecut o întreagă noapte în compania unui tânăr misterios.
Iar când spunem petrecut, ne-a dezvăluit sursa citată, noaptea cu pricina a fost una în care Otilia a stat, tot timpul, lipită de tânărul de lângă ea și în care au dansat împreună în cele mai senzuale moduri cu putință pe muzica din club.
Astfel, îmbrăcată în așa fel încât să îl înnebunească cu lipsa sutienului, dar fără să fie vreo secundă prea îndrăzneață în decolteu, Otilia nu părea deloc dispusă să renunțe la București, iar după îmbrățișările pe care le ”schimba” cu tânărul de lângă ea, nici nu își mai amintea că are vreun iubit, milionar, în Turcia.
”Am preferat să nu vorbesc despre iubitul meu pentru că aș vrea ca lumea să mă cunoscă pentru muzică, nu pentru relațiile pe care le am. Tot ce pot spune este că bărbatul alături de care sunt acum este foarte, foarte atent cu mine și că mă răsfață. Da, este adevărat, este un bărbat foarte bogat, dar totodată este foarte modest. Și, ceea ce e foarte important, mă face să râd”, spunea Otilia Bilionera acum ceva vreme. 
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro