Paparazzi/ Dacian Varga a scos o pisi blondă la terasă! Mai bine ieşea cu mătuşa că poate era mai drăgăstos

+5 click pentru
galerie

Chiar dacă fotbalul românesc nu mai este de mult timp ce era odinioară când am avut şi noi perioade de glorie şi generaţia noastră de aur, mai ne putem lăuda din când în când cu fotbalişti talentaţi şi cu potenţial, cum este şi protagonistul materialului nostru de astăzi! Aşadar intră pe teren mijlocaşul, Dacian Varga!

Liber de contract momentan, dar cu inima liberă la 32 de ani, fotbalistul nostru, încă copilăreşte. Stabil financiar, cu o mică afacere care merge bine şi o  carieră în care nu şi-a spus ultimul cuvânt, Dacian este atras de sexul frumos, ba chiar are şi un tipar de frumuseţe: înalte şi blonde!
Asta dacă tragem cu ochiul la fostele iubite, toate în frunte cu "creatoarea de modă" Maria Simion, până la ultima "achiziţie" cu care Varga şi-a petrecut o după amiază la o terasa dintr-un mall din Capitală.
Deşi nu s-au ţinut de mână, nu s-au sărutat şi nu au făcut risipă de gesturi tandre, cei doi amorezi în devenire se simţeau în largul lor unul cu celălat!
Au mâncat, au băut doar apă plată şi la final, domnişoara a servit un cappuccino, eventual să o ţină trează dacă noaptea avea să devină albă!
Pe tot parcursul timpului cât au stat la terasă, Dacian a vorbit mai mult el, deşi vorbitul nu este neapărat o calitate a fotbaliştilor, iar domnişoara blondă l-a ascultat cuminţică şi nu i-a zâmbit nici macar o dată. 
Suntem siguri că fata are alte calităţi, numai de ea ştiute şi suntem siguri că o dată cucerită/ sedusă, Varga va porni spre alte şi alte ţinte, deoarece viaţa e scurtă mai ales în fotbal. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook oficială: Spynews.ro! Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro