Părinții Denisei Răducu, discuție fără perdea cu fostul iubit al vedetei! Ce s-a întâmplat când au ajuns față în față! Dezvăluiri EXCLUSIVE

+4 click pentru
galerie

De-a lungul ultimilor luni, între părinții Denisei Răducu și iubitul acesteia, Florin, un om de afaceri stabilit în Spania, relațiile au fost mai mult decât reci. Cu toate acestea, de curând, lucrurile s-au schimbat.

Mai exact, spun sursele noastre, după ce, luni la rândul, s-au certat pentru diverse lucruri, începând cu mașina sau apartamentul Denisei, între părinții și iubitul Denisei, într-un final, s-au stabilizat lucrurile. Mai exact, se pare că aceștia s-au văzut față în față pentru o discuție cât se poate de serioasă.
”Florin a mers să îi vadă, la Ștefănești. Întâi a trecut pe la mormântul Denisei, iar apoi, cu lacrimi în ochi, a cerut să fie iertat pentru problemele pe care le-a creat. A și recunoscut că el a greșit, că nu mai gândea limpede, de durere, și că regretă fiecare gest care i-a supărat pe părinții Denisei. Normal că l-au iertat imediat, mai ales că îl îndrăgeau foarte mult, că îl doreau de ginere”, ne-a spus unul dintre apropiații familiei vedetei care s-a stins vara trecută.


Totul a pornit, în urmă cu mai multe luni, așa cum era de așteptat, de la averea pe care a lăsat-o în urma ei Denisa. Iar atunci, spuneau sursele noastre, mărul discordiei era bolidul care, spun apropiații familiei, i-a fost cumpărat Denisei de iubitul acesteia, Florin și trecut pe numele ei. Doar că, așa cum era de așteptat, odată cu decesul artistei, toate bunurile ei au trecut în proprietatea familiei, Florin dorindu-și totul să aibă o mașină atunci când se întorcea în România, lucru cu care nu fuseseră de acord cei din familia artistei.
Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme. Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro