Patimile Brigittei Sfăt! ”Măi, pocăito”! Vezi cine își permite să o admonesteze așa

După ce Brigitte, soţia lui Ilie Năstase, a vorbit în exclusivitate pentru Spynews.ro despre momentele grele de viaţă prin care a trecut în urmă cu mulţi ani, fiind la un pas de sinucidere, azi, cunoscuta vedetă continuă seria dezvăluirilor din viaţa ei. A vorbit despre greşelile făcute în tinereţe, dar şi despre cum îi citeşte, periodic, lui Ilie, din Biblie!

Fiecare dintre noi suntem supuşi greşelilor. Mai mari sau mai mici. Brigitte, prin apropierea de credinţă, a înţeles că viaţa este o permanentă încercare, iar recunoaşterea greşelilor trecutului reprezintă o eliberare a problemelor sufleteşti, despre care poţi vorbi cu mult mai multă deschidere.

Brigitte Năstase, o persoană care s-a ridicat, din noroi, prin propriile-i puteri


“Sunt multe lucruri pe care le-am făcut și pe care nu mai vreau să le fac. Sunt lucruri pe care le făceam din neştiinţă şi lucruri pe care le făceam cu bună ştiinţă. Încerc să nu mint, să nu înşel, să nu fur. De multe ori poate luăm un lucru care ni se pare că ne aparţine, dar nu este al nostru. Poate fi un lucru fizic, poate fi unul moral. E acelaşi lucru şi acelaşi păcat. Cea mai mare problemă pe care am avut-o e că atunci când eram mică, dacă îl prindeam pe prietenul meu că mă înşela, încercam să mă răzbun şi eu. Primul meu soţ, era un bărbat care avea discoteci, cluburi, un bărbat râvnit în oraşul meu. Mai călca strâmb pentru că erau multe fete frumoase în cluburi. Eu, de multe ori, din neştiinţă şi din prostie eram rănită pentru că aflam că mă înşela cu o fată şi încercam şi eu să mă răzbun. Lucru care acum mi se pare o mare tâmpenie. Atunci am făcut-o din prostie. M-am răzbunat pe mine însămi. Mult mai târziu, mi-am dat seama despre aceste greşeli. Cu siguranţă că am rănit oameni şi nu ştiu cum mi-aş putea cere iertare tuturor. Sunt conştientă că am rănit mulţi oameni, mulţi bărbaţi, probabil. Am făcut-o din neştiinţă, nu din răutate. Dar este tot un păcat. Am rănit multe persoane care nu meritau acest lucru. Am fost de multe ori arogantă, afişând o mândrie nejustificată”, spune Brigitte.

Brigite Năstase a găsit calea mântuirii prin credinţă. Ilie Năstase încă nu este convins să meargă la biserică

Mai mult, actuala soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit și cum este pusă la punct de fostul mare tenisman căruia îi citește adeseori din Biblie pentru a-i mai tempera accesele de rebel pe care le are acesta. „Eu i-am vorbit despre modul în care Dumnezeu a lucrat în viaţa mea. Ilie mă cunoaşte mai mult ca om, pentru că îmi cunoaşte şi defectele dar şi calităţile. Este adevărat că eu am o gură mai mare. De multe ori comentez. De fiecare dată se leagă de chestia asta. Îmi spune: "Măi, pocăito, dar ce mult vorbeşti!". Eu cred că lui i-a convenit de fiecare dată când m-am dus plângând la biserică, iar el a văzut rezultatele pozitive care nu au încetat să apară. De multe ori, Ilie mă înrteaba după rezolvarea acelor probleme: "Nu te mai duci pe la biserică?". I-am citit de multe ori din Biblie”, a mai spus Brigitte, care a precizat că până în clipa de faţă a citit de Biblia de zece ori.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro