Pe Oana de la "Mireasă pentru fiul meu" o vezi zilnic la TV, dar uite-o pe sora ei! Tânăra e mamă a doi copii şi arată de milioane

captura Antena 1

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Oana de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a cucerit susţinătorii cu modestia şi inocenţa de care dă dovadă în cadrul showului matrimonial.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Oana de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut parte de o surpriză de proporţii în cadrul ediţiei de luni a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu".

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Sora tinerei, împreună cu cei doi copii şi soţul, au intrat în casa "Mireasă pentru fiul meu" pentru a-i face acesteia o surpriză.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Surprinşi au fost şi telespectatorii care nu şi-au mai putut lua ochii de la tânăra mamă, care arată absolut fabulos.

captura Antena 1

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00 - 19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

Are 20 de ani, dar arată de 40! O concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", apariţie neplăcută în costum de baie

Roxana, mămică? Adevărul din spatele acestei imagini cu fosta concurentă "Mireasă pentru fiul meu"

VIDEO / Au manelele în sânge! Ce dans "au tras" Ionela şi Roxana de la "Mireasă pentru fiul meu". Nu le-a păsat de nimeni şi nimic

Pur și simplu radiază. O fostă concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” iubește din nou

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro