Pensia pe care o are Viorel Lis! Motivul principal pentru care Oana vrea să-i vândă lucrurile

+2 click pentru
galerie

Viorel şi Oana Lis © Arhivă

A trecut o perioadă de când Viorel şi Oana Lis se confruntă cu o situaţie financiară precară, iar acest lucru le “fură” oportunitatea de a se trata luxos. Banii pe care aceştia îi mai au se împart între cheltuielile pentru casă, dar şi medicamentele fostului edil al Capitalei.

Aflându-se într-o situaţie nu tocmai plăcută, Oana Lis s-a decis să îi vândă lui Viorel costumele scumpe pe care le are, pe motiv că acesta nu le mai poartă. Acest gest îl face tocmai pentru a lua bani ca să-i plătească acestuia investigaţiile medicale, dar şi medicamentele de care are nevoie.

După ce Oana Lis a vândut aparatul de fotografiat pe care l-a primit din partea fostului edil al Capitalei, aceasta este decisă să scoată spre vânzare şi maşina pe care o are, dar şi costumele lui Viorel. Din cauza acestui lucru, Viorel Lis s-a supărat de comportamentul soţiei sale, astfel închizându-se în camera lui.

„Nu am simţit penibilul acestei situaţii. Eu când mă duc la farmacie şi nu pot să-i cumpăr toate pastilele lui Viorel, nu e umilitor? Nu vând hainele ca să mă duc cu unul tânăr să-i cheltuiesc, tot pentru Viorel o fac. El face analize care pornesc de la 700 de lei. Un RMN costă 1500 de lei. Ştiţi cât are el pensie? Ia în total 3.000 de lei. 2.000 de lei de pe urma funcţiei pe care a deţinut-o şi încă 1.000 de la revoluţionari (n.r. asociaţia revoluţionarilor). Şi eu îmi vând maşina. Nu-mi mai permit să achit impozitul la ea. Pe noi nu ne ajută nimeni. Eu nu am părinţi, Viorel nu are. Eu o am doar pe bunica mea”, a povestit Oana Lis în emisiunea „Xtra Night Show”.

De asemenea, Viorel Lis a povestit că Oana Lis depinde de bani şi că, fără ei, ar fi la pământ.

„Nu vreau să-mi critice nimeni soţia. Ea se ocupă de mine şi de toate cheltuielile. Eu cheltuiesc foarte puţin. Ea e moartă fără bani. Analizele mele costă mult. Am 2.200 de pe urma funcţiei de primar general, 1.000 de le revoluţionari şi un apartament închiriat de unde iau 200 de euro pe lună. Ies cam 100-200 de lei de chletuit pe zi. Nu vreau să vând hainele. Vreau să mi le duc la curăţat. Nu vând nici tablourile”, a replicat Viorel Lis. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest