VIDEO / Viorel Lis, baricadat în casă! "Nu o las pe Oana să îmi vândă hainele"

+3 click pentru
galerie

Oana Lis © Facebook

Viorel Lis, deranjat de gestul Oanei Lis de a scoate la vânzare hainele sale, a profitat de un moment de neatenţie al soţiei şi a încercat să îşi recupereze hainele. Ulterior, Viorel Lis s-a baricadat în cameră cu hainele sale. 

Fostul Primar al Capitalei s-a rănit în încercarea sa de a-şi recupera hainele. Chiar şi aşa, Oana Lis a dorit cu toată fiinţa sa să îşi determine soţul să se răzgândească, asta chiar în mijlocul străzii. 

Vizibil trist, Viorel Lis a ţinut cu îndârjire de hainele sale, deoarece anumite obiecte vestimentare au o încărcătură emoţională pentru fostul Primar. Totuşi, Oana Lis este persoana care a filmat toată întâmplarea şi toată disperarea soţului de a-şi recupera hainele. 

"Eu am prezentat o situaţie de viaţă şi am vrut să arăt că nu m-a lăsat să îi vând hainele, deşi am primit numeroase oferte. Nu mi se pare că vreau să îl umilesc. Mi-a luat cheia şi a încercat să iasă din casă. Banii ăştia am de gând să îi cheltui cu Viorel. Şi eu îmi pun întrebarea legată de ce o să mai vând. Dacă nu apăream la TV, nu scoteam mulţi bani pe haine. Îmi cer scuze dacă Viorel s-a simţit umilit. Asta e, dacă vrea nevastă tânără. Demnitatea nu ne dă să mâncăm. Eu i-am oferit lui tinereţe, el mi-a oferit mie siguranţă", a susţinut Oana Lis.  

"Nu o las pe Oana să îmi vândă hainele. În primul rând, nu e chiar aşa. Oana este nevasta mea şi se ocupă de medicamentele mele. Cu siguranţă se gândeşte cum să facă rost de bani, deoarece sunt soţul ei şi am 73 de ani. O înţeleg că se gândeşte cum să facă rost de bani, dar nu aşa. (...) Îmi spunea că vrea să apară la TV, întrucât lumea poate să o uite", a afirmat Viorel Lis. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest