Peter Kai, fostul iubit al Simonei Traşcă, a vorbit sincer despre bani! Este incredibil ce sume colosale cheltuieşte într-o lună

După ce a avut câteva relaţii cu tinere cunoscute din showbiz-ul românesc, turcul Peter Kai se lansează în muzică. El a intrat astăzi, în direct, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, unde a dat mai multe detalii despre noul său proiect.

De asemenea, el a vorbit puţin şi despre viaţa sa personală, dar şi despre modul în care produce bani.

"Am 24 de ani, nu număr niciodată banii, nu stau să calculez. Cam 10.000-15.000 de euro pe lună. Când vreau ceva, vreau să obţin sunt foarte încăpăţânat. Eu muncesc, am afacerile mele, nu îmi place să iau bani de la tatăl meu. Nu îi mai cer de multă vreme, muncesc de când mergeam la şcoală. Îmi aleg cu foarte mare grijă prietenii, în general. Nu joacă Daniela Crudu în acest clip, în noul meu proiect. Piesa mea este pentru oamenii care se distrează în cluburi. Pregătesc o surpriză foarte mare," a declarat Peter Kai, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii aici.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

VIDEO / Daniela Crudu, "vânată" de fostul Simonei Traşcă! "Are ceea ce vreau"

S-a iubit cu domniţe celebre din showbiz-ul autohton, iar acum a dat lovitura în muzică! Daniela Crudu este următoarea lui "victimă"

Legătura INTIMĂ dintre Florin Salam și Peter Kai! Imagini EXPLICITE!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro