Planuri dubioase ale unui interlop controversat! Cum combină femeile numai el știe, dar e clar legat de pușcărie

Este unul dintre cei mai temuți interlopi, iar bărbații tremură când îl văd, dar, cu toate acestea, problemele pe care le-a avut de-a lungul timpului i-au fost cauzate de... femei. Iar una dintre ele a reușit să îi pună ”capac”, controversatul personaj chinuindu-se să divorțeze, scandalul monstru în care a fost implicat căpătând chiar și accente penale.

Dan Cioară, căci despre el este vorba, va fi, spune el, cu adevărat fericit abia peste o săptămână. Mai exact, în momentul în care instanța va pronunța divorțul dintre el și Beatrice Tican, femeia care i-a făcut ”zile fripte” în ultimii ani, el ajungând să intre în tot felul de complicații, unele penale, din cauza acestuia, cei doi fiind acum în situația de a nu avea voie să ia legătura sub nicio formă, interdiția fiind dictată de judecători.
”Bine că scap de ea. Pe 20 se va pronunța divorțul și voi fi un bărbat liber să îmi refac viața în adevăratul sens al cuvântului. Imediat după divorț am decis să fac un pas important pentru mine”, ne-a spus Dan Cioară, în exclusivitate.
Mai exact, celebrul interlop a decis să nu stea prea mult timp ca ”holtei” din punct de vedere legal. Din acest motiv, își va cere în căsătorie iubita. ”Imediat după divorț, merg la bijuterie și cumpăr un inel pentru iubita mea, am de gând să mă recăsătoresc cât de repede cu putință”, ne-a mai spus Dan Cioară, controversatul bărbat asigurându-se, astfel, că indiferent ce îi vor aduce, în viitor, sentințele judecătorești care îl privesc, va avea parte de mângâierile unei femei.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro