Poliţia o desfiinţează pe Alexandra Stan după ce a fost bătută! "Stătea cu el de vorbă, nu a vrut sa depună plângere! A zis că nu pleacă de lângă el, au ramas împreună pe marginea drumului"

Alexandra Stan

Răsturnare de situaţie în cazul bătăii aplicate Alexandrei Stan de către managerul ei, Marcel Prodan. Aceasta a fost abuzată fizic într-un mod brutal pe marginea unui drum naţional din Constanţa.

Un echipaj de poliţie a intervenit pentru a o ajuta pe artistă. Se pare că blonda nu a dorit iniţial să plece de lângă cel care a desfigurat-o şi nici să depună plângere împotriva lui.

"Poliţiştii i-au legitimat. Fata prezenta urma unei lovituri la nivelul feţei, iar echipajul a condus-o la Spitalul Judeţean Constanţa, unde a venit şi tânărul care o însoţea. Poliţiştii i-au adus la cunoştinţă drepturile pe care le are şi au întrebat-o dacă vrea să depună plângere, însă nu s-a depus nicio plângere. Poliţiştii au întrebat-o dacă vrea să meargă la o secţie să povestească ce s-a întâmplat. Fata a cerut să rămână cu însoţitorul ei. Poliţia nu poate începe cercetările decât dacă există o plângere a persoanei vătămate, cu privire la posibila infracţiune de lovire" a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa conform Gandul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro