Pregătirile pentru ”Gala Chapeau” sunt pe ultima sută de metri! Vezi cum se pregătesc artiștii pentru spectacol! Imagini EXCLUSIVE

Peste puțin timp, la Sala Palatului din București, aproape toate vocile care contează de la noi din țară vor da un spectacol unic în cinstea lui Gabi Cotabiță, artistul care, anul acesta, a trecut prin momente cumplite și care, în mod miraculos, a revenit în lumea muzicii. 

În aceste momente, invitații din ”Gala Chapeau” se pregătesc din greu pentru ca show-ul care va fiu pus în scenă să fie unul care să se desfășoare perfect. Așa că, nume grele ale indistriei muzicale de la noi, precum Delia, Antonia și Alex Velea, Bodo de la Proconsul și alții, repetă de zor piesele, mai dau ultimele indicații cu privire la sonorizare și lumini, într-un cuvând, au grijă ca spectacolul făcut în cinstea lui Cotabiță să fie unul perfect.
La Sala Palatului, Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temișan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todoruț (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminița Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Miță (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nucă, Rashid, alături de VH2 și Andrei Tudor Band vor interpreta cele mai îndrăgite melodii ale lui Gabriel Cotabiță, într-un spectacol fără precedent, prezentat de Mihai Bendeac.
Evenimentul de astăzi de la Sala Palatului propune astfel un concept nou pentru țara noastră: un spectacol care omagiază carierele celor mai importanți artiști ai României, în cadrul unei Gale care prezintă parcursul lor de la începuturi până în prezent, privind spre viitor.
“Gala Chapeau!” este un regal muzical complet, care se anunță în aceeași măsură plin de surprize și încărcat de emoție, Gabriel Cotabiță fiind alături de prietenii săi din industrie și de publicul din sală pentru a asculta “Domnișoară, nu pleca”, “Raiul e pe pământ”,  “Convențional”, “Când zâmbești” sau ”Noapte albastră”, precum și multe alte piese, reinterpretate și susținute pe scena Sălii Palatului de către unele dintre cele mai îndrăgite voci din România.
Evenimentul este în același timp un cadou muzical oferit de către prietenii săi din lumea artistică, în căutarea unui mod în care să îi declare public "Jos pălăria, Gabi! în preajma aniversării a 60 de ani de viață a artistului și în anul aniversării a 40 de ani dedicați scenei.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro