Imagini EXCLUSIVE cu Gabriel Cotabiță! Ce face artistul la ore târzii din noapte alături de o femeie?

Gabriel Cotabiță se pregătește intens de concertul pe care îl va susține în cadrul galei de peste două săptămâni. Cu toate acestea, artistul nu are de gând să își neglijeze sănătatea nicio secundă, chiar dacă asta înseamnă să se plimbe prin oraș la ore târzii...

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins, într-una dintre serile trecute, la o oră la care alții se schimbau în pijamale și se așezau, comod, în pat cu ochii lipiți de televizor, pe Gabi Cotabiță. Însoțit de o femeie, artistul a fost surprins chiar în momentul în care ieșea dintr-o clinică celebră pentru tratamentele de recuperare medicală extrem de avansate pe care le face.

Coborând cu agilitate scările, Gabi Cotabiță pare să dovedească, pe zi ce trece, că este din ce în ce mai sprinten și că se simte din ce în ce mai bine.


Îmbrăcat într-o geacă de piele și însoțit de o amică de-a lui, artistul a coborât treptele clinicii și, evident grăbit, s-a îndreptat într-un pas alert către mașina femeii. Cei doi, discutând continuu, s-au întreptat spre Piața Romană, zona în care locuiește artistul, loc în care, după ce au ajuns, au mai stat câteva minute bunbe de vorbă în mașină.

Apoi, luându-și geanta în mână, Gabi a ieșit din mașină și s-a îndreptat spre scara în car elocuiește pentru a se odihni după o zi plină, încheiată cu vizita la clinica medicală la care face recuperare.

Citește și:

Gala Chapeau! Gabriel Cotabiţă - un eveniment unic în România, care reuneşte mari artişti din toate generaţiile pentru a omagia o voce care a făcut şi va face istorie

Primul mesaj al lui Gabriel Cotabiţă, după ce a fost la un pas de moarte: "Dragii mei, mă bucur că am ocazia..."

Prima imagine oficială de la filmarea clipului lui Gabriel Cotabiţă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro