PREVIZIUNI despre fiica lui Marius Moga: "Va străluci în luminile rampei ca o adevărată divă"

În urmă cu o săptămână, Marius Moga şi soţia lui Bianca Lăpuşte au devenit părinţii unei fetiţe şi sunt mai fericiţi ca niciodată.

Conform astrologiei, Maria, micuţa celor doi s-a născut în semnul zodiacal balanţă. Astrologul Mariana Cojocaru e de părere că fiica lui Marius Moga va urma cariera tatălui, aşa cum crede şi proaspăta mămică. “Maria este Balanţă, cu axa de destin în Balanţă şi Berbec, Soare-Lilith în Balanţă... Are un caracter complex, de luptătoare, va fi puternică, dârză, dar şi sensibilă, romantică, feminină, date specifice zodiei în care s-a născut (Soare în Balanţă, Marte în Fecioară, Venus în Leu). Charisma ei este la cote maxime, e de o frumuseţe magnetică, răvăşitoare, semn că are un har deosebit, care va fi scos la iveală şi pus în valoare. Sunt toate semnele că va străluci în luminile rampei ca o adevărată divă”, a comentat, pentru “ring”, Mariana Cojocaru.

Relaţia dintre Marius Moga şi Bianca Lăpuşte a evoluat cu paşi repezi. "Micul Mozart" şi Bianca Lăpuşte de aproximativ un an şi jumătate. Cei doi s-au mutat repede împreună, iar, la scurt timp după ce blondina a rămas însărcinată, şi-au oficializat relaţia în faţa ofiţerului de la Starea Civilă.

Citeşte şi

Puţini s-ar fi aşteptat la asta! Ce s-a întâmplat în sala de naştere, minut cu minut, în timp ce soţia lui Marius Moga devenea mamă

Nu-şi mai încape în piele de fericire! Primele declaraţii ale lui Marius Moga, după ce a devenit tată


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro