Prima declarație a mamei Alinei Borcea. Ce crede despre scandalul în care este implicat ginerele ei

Alina Borcea / foto: captură TV

În tot scandalul în care Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată, familia Borcea și familia Alinei Vidican au cel mai mult de suferit.

Mama Alinei Borcea a intervenit în cadrul unei intervenții TV pentru a vorbi despre scandalul în care ginerele său este implicat, dar și despre ce simte fiica sa, Alina.

Citește toate știrile despre sarcina Valentinei Pelinel AICI.

”Suntem cu sufletul alături de Alina și o susținem. Nu vreau să comentez problemele astea. Nu sunt în măsură. Mă doare că trece prin așa ceva, că ea suferă cel mai tare. Nu pot să îi dau un sfat. Ea știe cel mai bine ce simte și ce are de făcut și o susținem din toată inima. Din fericire, nimic nu e veșnic. Nu este niciun secret că Alina îl iubește enorm pe Cristi, altfel nu putea să stea lângă el atâția ani.
Fiecare om are dreptul la păreri și nu comentez. Alina este o luptătoare. Ea a simțit nevoia să lămurească lucrurile și nedreptatea care i s-a făcut, că îl iubește pe Cristi și el o iubește pe ea. Faptul că ea este în viața lui Cristi cu copiii îl ajută să treacă mai ușor”,
a spus mama Alinei Borcea.

Valentina Pelinel a anunţat, luni seara, că urmează să devină mamă, la numai câteva zile distanţă de la vizita făcută soţului Alinei Vidican, fostul acţionar al echipei Dinamo, în arestul Capitalei. Fostul fotomodel nu a confirmat sau infirmat că tatăl bebelușului este Cristian Borcea.

V.M

Citește și:
Prima reacție a Mihaelei Borcea, în scandalul amoros în care fostul său soț este implicat. Ce a apărut pe pagina ei de FacebookCristi Borcea e "posedat de demon"! Cum a încercat Gigi Becali să-l scape de preacurvie
VIDEO / Valentina Pelinel a primit inelul de logodnă. Cristi Borcea "a spart" 20.000 de euro pentru bijuterie
VIDEO / Ce ar putea să-i salveze căsnicia Alinei Vidican cu Cristian Borcea? "Ar trebui să ia lecţii de la Mihaela Borcea"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro