VIDEO / Valentina Pelinel a primit inelul de logodnă. Cristi Borcea "a spart" 20.000 de euro pentru bijuterie

Sursă foto: captură Antena Stars

Cristi Borcea s-ar pregăti pentru al doilea divorţ şi a treia nuntă. Aflat în arest, fostul acţionar de la Dinamo s-ar gândi deja să se despartă oficial de  Alina Borcea şi să se însoare cu Valentina Pelinel. În timpul interviului acordat luni seară, emisiunii "Agentul VIP", în care a vorbit, în exclusivitate despre sarcină, Valentina Pelinel a purtat un inel strălucitor pe degetul inelar. Ce reprezintă bijuteria? 

Cristi Brancu a intrat, astăzi, în direct în emisiunea "Star Magazin" şi a făcut declaraţii despre inelul primit de Valentinei Pelinel. Conform spuselor lui, Cristian Borcea are de gând să o ceară în căsătorie pe Valentina.

"Am remarcat cu foarte multă admiraţie acest inel pe care Valentina-l poartă în timpul interviului pe care l-aţi văzut. Este un inel care poate fi evaluat probabil la valoarea de 20.000 de euro. Este un inel foarte scump şi foarte frumos şi aş putea să fac pariu că este un inel care înseamnă începutul. Este ca un fel de cerere în căsătorie, ca un fel de logodnă. Aş putea să fac pariu cu voi că acest inel anunţă o viitoare căsătorie (...) Eu ştiu şi cred că acest lucru este în mintea lui Cristi Borcea", a mărturisit acesta.

Prietena cea mai bună a Valentinei Pelinel a confirmat

Intrată în direct în aceeaşi emisiune, Luminiţa Nicolescu a fost întrebată de către prezentatoarea emisiunii ce crede despre o viitoare căsătorie între Valentina Pelinel şi Cristian Borcea. Răspunsul antrenoarei de fitness a fost radical şi retoric: "De ce nu?!"

Vezi declaraţiile lui Cristi Brancu pe www.antenastars.ro

Este căsătorit cu Alina Vidican

Alina Vidican este cea de-a doua soţie a fostului director executiv de la Dinamo. Cei doi s-au căsătorit în 2012 şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Soţul Alinei a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela, împreună cu care are trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa şi pe Patrick.

Mesajul sfâşietor al Alinei Borcea, pentru soțul aflat în spital: ”Să nu te îndoiești”

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, şi s-a speculat în ultima vreme că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo. Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion.

Se află în Arestul Central

Fostul patron de la Dinamo este condamnat în dosarul Transferurilor din fotbal, iar acum se află în arestul Capitalei, cercetat într-un dosar în care este acuzat că a dat mită unei judecătoare.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE TRIUNGHIUL AMOROS VALENTINA PELINEL-CRISTIAN BORCEA-ALINA VIDICAN.

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Valentina Pelinel sau Alina Borcea? Astrele dau verdictul în cazul lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a vorbit despre prima experienţă sexuală! La ce vârstă a devenit femeie

FOTO / TRANSFORMAREA Alinei Borcea! De la tânăra brunetă şi plină de viaţă, la blonda piele şi os


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro