Prima reacție a lui Radu Groza după ce Roxana Nemeș a apărut la brațul altui bărbat

 Apariția de aseară a Roxanei Nemeș la brațul lui Călin Hagima, bărbatul despre care Spynews.ro a scris că ar avea o relație cu blondina, dar fără ca cei doi să o recunoscă până acum, l-a făcut pe Radu Groza, ex-logodnicul cântăreței să îi transmită câteva cuvinte usturătoare celei care l-a înșelat.


”Era cazul să renunțe să mai trăiască în minciună. Pentru că, deși eu am mai spus-o, Roxana a demonstrat acum – e adevărat, mai bine mai târziu decât niciodată – că nu a avut nicio jenă să își mintă fanii, să mintă presa, să se mintă pe ea și, în ultimul rând, cu voia dumneavoastră, să mă mintă pe mine. Pentru că, îmi amintesc eu, se jura că nu are nicio relație cu bărbatul acela. Acum, dacă mai era nevoie, a demonstrat care este caracterul ei”, ne-a spus, în exclusivitate, Radu Groza.
Radu Groza și Roxana Nemeș s-au despărțit după ani buni de relație, cei doi contrându-se apoi, prin intermediul presei, pe tema infidelității ei, cântăreața jurându-se, în ciuda probelor clare, că nu a ”călcat strâmb niciodată”. Între timp însă, celebrul impresar și-a refăcut viața cu o altă femeie despre care ne-a spus că nu are nimic în comun cu Roxana. ”Nu e genul de femeie care să înșele sau care să vrea să fie cântăreață. De fapt, ea nici nu vrea să aibă vreo legătură cu lumea showbiz-ului”, ne-a mai spus Radu Groza.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro