Primele declarații ale iubitului Margheritei! Ce spune Peter despre fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani!

Vestea că Margherita de la Clejani și-a găsit, în sfârșit, un bărbat care să îi fie alături i-a luat pe toți prin surprindere, cu atât mai mult cu cât cei doi par să fi făcut o pasiune unul pentru celălalt încă de la prima întâlnire. Și, chiar dacă cei doi au încercat să țină totul secret, reporterii Spynews.ro au aflat adevărul despre relația lor.

După ce, în urmă cu câteva zile, Margherita de la Clejani și Peter Kai, fostul iubit al Simonei Trașcă, s-au întâlnit în mare secret, fiind totuși surprinși de paparazzii Spynews.ro, iată că, acum, amicii lor povestesc ce se petrece de fapt între ei.

”Peter este înnebunit după ea, e convins că și-a întâlnit jumătatea. Iar Marga simte și ea fluturași în stomac, mai ales că se văd aproape zi de zi, merg la restautrante care mai de care mai discrete și mai scumpe și își petrec ore bune împreună, vorbind. Sunt nedezlipiți, chiar dacă se feresc de toată lumea”, ne-a spus un amic apropiat al celor doi.


”Îmi place foarte mult de Margherita, este o femeie extrem de frumoasă. Da, ieșim împreună, vom vedea ce ne aduce viitorul. Eu voi pleca mâine (astăzi, n.r.),  dar abia aștept să mă întorc să o revăd. Am ieșit de mai multe ori împreună și m-a făcut să o respect foarte mult și să o plac și mai și”, ne-a spus, în exclusivitate, Peter Kai, încercând să fie cât mai discret în momentul în care vorbește de noua lui ”pasiune”.


Mai mult decât atât, gesturile de dragoste pe carer le fac unul față de celălalt sunt din ce în ce mai evidente. Astfel, Marga, încercând să fie misterioasă, a postat o fotografie pe contul ei de socializare în care îl ține de mână pe Peter, cei doi fiind ușor de recunoscut după tatuajele pe care le au pe brațe. Și, ca să nu rămână mai prejos, pe contul de socializare al lui Peter, libanezul și-a schimbat numele, preluându-l pe cel de ”Clejani”.

Citește și:

Margherita de la Clejani, întâlnire la ceas de seară! Simona Traşcă va înnebuni când va vedea imaginile ASTEA

Iată dovada! Margherita din Clejani vrea neapărat să se mărite anul acesta!

Margherita din Clejani se mărită? Iată cum vor arăta verighetele de la nuntă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro