ADEVĂRATUL MOTIV al morţii lui Robin Williams! Soția sa a spus tot, la un an de la tragedie

Robin Williams și soția foto: Hepta

Vestea că Robin Williams s-a sinucis anul trecut a îndurerat milioane de oameni din întreaga lume. Colegii de breaslă, fanii și familia se întreabă de atunci care este adevăratul motiv pentru care a făcut acest gest.

Soția regretatului, Susan, a acceptat să vorbească despre evenimentul care i-a marcat viața definitiv. Susan Williams a rămas văduvă și a păstrat până acum discreția despre acest subiect atât de dureros.

În primul interviu de la decesul soțului său, Susan a vorbit pentru People despre boala care l-a afectat pe Robin Williams, numită DBL, sau demența difuză cu corpi Lewy. Această boală se caracterizează prin incluzii neuronale citoplasmatice, iar corpii Lewy sunt găsiți în cortexul pacienților cu Parkinson și la pacienții cu demență.

„Nu a fost depresia cea care l-a ucis pe Robin. Depresia a fost una din, să zicem, cele 50 de simptome și a fost într-o măsură mică. Știu acum că doctorii, întreaga echipă a făcut lucrul corect. Doar că această boală este mai rapidă decât noi și mai mare decât noi. Am fi ajuns acolo, eventual. Am petrecut acest ultim an încercând să aflu ce l-a ucis pe Robin. Robin a fost conștient că o să își piardă mințile și nu este ceva ce poate face”,  a declarat Susan Williams.

În luna august 2014, actorul Robin Williams s-a sinucis, iar lumea întreagă s-a întrebat care este motivul care l-a determinat să facă acest lucru.

V.M

Citește și:

Robin Williams va deveni personaj în "World of Warcraft"

VIDEO / S-a descoperit adevăratul motiv pentru care Robin Williams s-a sinucis! Familia regretatului actor a făcut dezvăluireafacebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro