Primele imagini cu Ana Mocanu după operație! ”Păcătoasa” s-a TUNAT din nou

Ana Mocanu, alaturi de Ensar Duman, inainte de operatia estetica

Ana Mocanu a aterizat, ieri dimineață, la Istanbul și nu a avut prea mult de așteptat pentru a intra în operație. Pentru că ”păcătoasa” asistentă a lui Dan Capatos a mers în Turcia pentru a-și vizita sora, pe Gabriela, și ea operată zilele trecute, dar și pentru a se tuna, din nou.

De cum a ajuns la Istanbul, Ana Mocanu s-a prezentat, cuminte, zâmbitoare și puțin emoționată, în fața clinicii private la care urma să se opereze, loc unde s-a vazutcu Ensar Duman, reprezentantul spitalului. Și, după ce i s-au făcut analizele de rigoare, iar medicii au decis că este capabilă să suporte intervenția chirugicală cu pricina, au anunțat-o să se pregătească pentru operație.
Așa că, și mai emoționată, după ce s-a închinat și s-a rugat câteva minute, și-a luat inima în dinți și s-a lăsat pe mâna doctorilor pentru intervenția pe car eși-o dorea.
După puțin mai mult de două ore, Ana Mocanu a ișit din operație, și, unor amețită după anestezie, a reușit să articuleze câteva cuvinte, spunându-i surorii sale, Gabriela, și ea operată cu câteva zile în urmă, tot la nas, că se simte bine.
”Sunt nerăbdătoare să văd schimbarea făcută. Acum, după operația asta, sper să am un nas perfect, să fiu invidiată pentru el”, ne-a spus, fericită că a scăpat de o ”problemă”, Ana Mocanu.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro