Puţini o vedeau mamă. Bianca Drăguşanu se pregăteşte să aducă pe lume primul copil, dar uite cum arată burtica ei

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu (34 ani) s-ar pregăti de cel mai important moment, maternitatea, şi traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ei.  S-a împăcat cu fostul soţ, Victor Slav, încearcă să stea departe de scandalurile din showbiz, iar afacerile îi merg ca pe roate. Ce se lasă însă aşteptată este....burtica de gravidă.

Bianca Drăguşanu s-ar pregăti să devină mamă pentru prima dată şi, deşi nu a făcut anunţul oficial, din motive medicale încă, fosta asistentă TV trece deja prin emoţiile specifice gravidităţii. Iubita lui Victor Slav încearcă să aibă cât mai multă grijă de ea, evită stresul, nu a renunţat la sport şi adoptă o dietă sănătoasă, care o ajută să-şi menţină tonusul şi silueta mult iubită.

Deşi ar fi deja însărcinată în primul trimestru, Bianca nu s-a îngrăşat deloc, integrându-se cu succes în categoria vedetelor gravide cu siluetă de vis şi radiază în aşteptarea copilului, după cum a declarat pentru Antena Stars.

"Sper să fac un copil cât mai curând, va veni și acest moment pentru că îmi doresc din tot sufletul meu o fetiță cu ochii albaştri și brunetă să semene cu iubitul meu, Victor," a spus Bianca Drăguşanu, în cadrul unui interviu.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit în 2014, dar, după doar câteva luni, şi-au spus adio, principalul motiv fiind infidelitatea blondei care a plecat la Paris cu fostul iubit, Adrian Cristea. Timpul a vindecat însă rănile, iar fostul "băiat de la meteo" i-a mai dat o şansă Biancăi Drăguşanu care, se pare, şi-a învăţat lecţia şi se vrea femeie de casă.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Întâlnire de gradul zero între rudele Biancăi și ale lui Victor! Nu mai au scăpare, părinții le-au stabilit viitorul

Iubirea pentru Bianca l-a "resuscitat"! Victor Slav, transformare uluitoare după împăcarea cu fosta soţie

Paparazzi! Ce face Bianca Drăguşanu când nu e cu Victor Slav! Sunt implicate prietenele vedetei, dar şi un bărbat

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro