Radu de la ”Mireasă pentru fiul meu” va deveni tătic? Imaginea pe care iubita sa a pus-o pe internet lasă loc speculațiilor

Radu și logodnica / foto: Facebook

După ce a ieșit din competiția ”Mireasă pentru fiul meu” a făcut tot posibilul ca să își găsească persoana lângă care să îmbătrânească.

Radu a trecut prin câteva relații nereușite până când a găsit-o pe cea cu care este decis să se căsătorească. Logodnica lui Radu i-a făcut o declarație de dragoste pe care ar vrea orice bărbat să o citească.

”Am învățat că dragostea nu respectă reguli. De multe ori te îndrăgostești de ultima persoană la care te-ai fi așteptat. Când te-am întâlnit, totul mi s-a părut o nebunie.Ești persoana cu cel mai bun suflet, cel mai nobil caracter, cea mai frumoasă personalitate. Ai toate calitățile cu care poate fi înzestrat un om, iar admirația mea pentru tine crește și dragostea este nemărginită”
, i-a scris Alya pe pagina sa de socializare.

Imediat după ce a scris acest mesaj emoționant, ea a mai postat încă o imagine, în care apar doi tineri și un bebeluș î brațe, semn că se gândesc să își întemeieze cât mai curând o familie.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro