Radu Vâlcan a venit din Thailanda, dar nu cu mâna goală. Ce i-a adus soției sale, Adela Popescu

Radu Vâlcan/ foto: Facebook

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt din nou împreună, după câteva săptămâni în care prezentatorul TV a călătorit în Thailanda pentru filmările celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Temptation Island - Insula Iubirii”.

Revederea a fost una emoționantă pentru cei doi viitori părinți, iar Radu a venit cu multe daruri pentru soția sa care va deveni mamă peste câteva luni.

Prezentatorul i-a adus Adelei mai multe fructe exotice, care se găsesc cu greu în România și de care i-a fost poftă vedetei, mai ales în această perioadă.

Și animalele familiei s-au bucurat foarte mult să își revadă stăpânul, iar Adela a imortalizat toate aceste momente emoționante.

”Livrare specială. Fructe din Thailanda”, a scris Adela pe o pagină de socializar, iar prietenii acesteia i-au urat bun-venit.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în secret şi au organizat o nunta ca în poveşti, exact aşa cum şi-au dorit. Cei doi îndrăgostiţi au ales un loc special pentru acest eveniment care s-a petrecut pe 22 august 2015, unde au invitat doar familia şi prietenii apropiaţi. De curând, au anunțat că vor deveni părinți.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro