Răsturnare de situaţie în cazul lui Edy Mexicanu'! Şi-a alungat soţia însărcinată în 5 luni pentru amantă, iar acum îşi vrea familia înapoi

Poartă în pântec copilul lui, dar a dat-o afară din casă. Acum regretă gestul făcut şi îşi vrea familia înapoi.

Edy Mexicanu' a venit în platoul emisiunii "Răi da buni" şi a spus că regretă enorm faptul că a avut o atitudine nepotrivită faţă de Alina, soţia lui. "Merit să mă ierte pentru că e un copil la mijloc. Am greşit, am avut o atitudine urâtă, regret. Nu o să o las niciodată pe nevasta mea. O iubesc! Când îţi dai soţia afară din casă trebuie să ai şi încredere în ea că ştii cum e... dacă pleacă poate mai derapează. Eu mi-am testat soţia, dar bine că nu a testat ea. Tătălui meu nu i-a convenit ceea ce am făcut. Eu o iubesc cel mai mult de pe faţa pământului", a declarat Edy Mexicanu' pentru Antena Stars.

Cei doi s-au împăcat şi au lăsat deoparte problemele mai vechi. Edy Mexicanu este fiul celebrului cântăreţ Marian Mexicanu. El şi cea pe care o numeşte soţie se pregătesc să devină părinţi.

Sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

VIDEO / Momente tensionate la "Un show păcătos"! Amanta lui Edy Mexicanu' a făcut un atac de panică ÎN DIRECT: "Nu se poate ţine pe picioare"

VIDEO / Edy Mexicanu' a comis-o din nou! Clipele fierbinţi de amor cu amanta s-au terminat tragic: "Tu mă înşeli cu prietenul meu?"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro