VIDEO / Edy Mexicanu' a comis-o din nou! Clipele fierbinţi de amor cu amanta s-au terminat tragic: "Tu mă înşeli cu prietenul meu?"

După ce şi-a dat afară din casă soţia gravidă în cinci luni, Edy Mexicanu' a fost filmat în timp ce avea o partidă de amor cu Cristina. Lucrurile s-au complicat, iar la uşa amantei, a venit iubitul ei, Octavian.

La scurt timp, după ce Cristina şi Edy Mexicanu' şi-au consumat partida fierbinte de dragoste, la uşa apartamentului apetisantei blonde şi-a făcut apariţia binecunoscutul lăutar Octavian Francezu. Acesta a rămas blocat când l-a văzut pe Mexicanu' junior la bustul gol şi înfăşurat cu un prosop în jurul mijlocului, mai ales că cei doi lăutari sunt foarte buni prieteni de ani de zile. În faţa acestei scene incredibile, Octavian Francezu a explodat şi de aici a început un scandal între cei doi care a degenerat în înjurături şi îmbrânceli, fără să ştie că blonda e cea care a filmat totul.

"Am vrut să demonstrez cine este Edy că mă hărţuieşte şi nu mă lasă în pace. El nu încetează cu chestiile astea", a declarat Cristina, joi, în emisiunea "Un show păcătos" de la Antena 1.

"Eu am înnebunit când am văzut că este Edy acolo. Nu pot să cred ce a făcut fata asta. M-a filmat fără să ştiu. Mă vede soţia şi copiii mei. Cristina, tu n-o să scapi aşa uşor", s spus Octavian.

"Nu pot să cred! Tu mă înşeli cu prietenul meu?", a spus Edy Mexicanu'.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Şoc, şoc, şoc! În ziua în care a dat-o afară pe soţie, Edy Mexicanu' s-a întâlnit cu amanta

VIDEO / Edy Mexicanu' a aruncat-o în stradă pe soţia lui gravidă în 5 luni! În drum spre hotel, Alina a fost la un pas de tragedie


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro