VIDEO / Şoc, şoc, şoc! În ziua în care a dat-o afară pe soţie, Edy Mexicanu' s-a întâlnit cu amanta

Copleşit de stresul la care a fost supus în ultimele zile, Edy Mexicanu' a dat-o afară pe soţia lui, Alina, din casă, iar în aceeaşi zi s-a întâlnit cu amanta lui. Cei doi s-au văzut la o cofetărie şi au fost foarte tandri.

Edy Mexicanu' s-a săturat de certurile cu soţia lui, aşa că a decis să o dea afară din casă, chiar dacă este gravidă în cinci luni. Chiar dacă spune că nu mai vrea să audă de nimeni, paparazii Spynews.ro l-a surprins pe interpret în timp ce s-a întâlnit cu amanta lui, Cristina, la ceas de seară.


Apropiaţii spun că Edy Mexicanu' s-a întâlnit cu Cristina pentru a o convinge să stea ascunsă, să se dea deoparte ca să nu-i mai creeze şi alte probleme. În imagini se poate observa că Edy şi Cristina au fost tandri unul cu celălalt şi că încearcă să găsească o modalitate în care totul să fie bine.

A.B.

Citeşte şi:

VIDEO / Se jura că nu şi-a înşelat soţia, dar în pauza publicitară şi-a sunat amanta! Edy Mexicanu': "Dacă mă iubeşti, nu spune nimic!"

VIDEO / Tatăl soţiei lui Edy Mexicanu' a făcut un atac de panică când a aflat că fiica lui a fost înşelată: "M-a luat salvarea când am auzit!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro