Război Steaua-Dinamo la Jilava! MM Stoica, ”arogant” cu Borcea! Vezi cum s-a finalizat conflictul și cum a fost pus la punct stelistul

Penitenciarul Jilava este, în aceste momente, scena unui adevărat război Steaua-Dinamo, foști reprezentanți de seamă ale celor două cluburi fiind încarcerați acolo, MM Stoica de partea clubului latifundiarului din Pipera, iar Cristi Borcea și Giovanni Becali de partea ”câinilor”. Și, așa cum era de așteptat, între ei nu au lipsit ”înțepăturile”.

Cel care a dar startul ”aroganțelor” pare să fi fost, spun sursele noastre, MM Stoica, acesta ironizându-l pe Cristi Borcea pe tema scandalurilor care i-au ”populat” viața în ultimele săptămâni, dar șui pe tema scandalului care le-ar putea prelungi șederea în spatele gratiilor cu ani grei, atât fostul acționar dinamovist cât și Giovanni Becali având de furcă cu procurorii care îi acuză că ar fi dat mită unei judecătoare.
Evident, replicile nu au întârziat să apară, Borcea fiind cel care i-ar fi ”explicat”, pe un ton nu tocmai binevoitor, că nu îi permite să facă glume pe seama vieții sale intime, una extrem de ”agitată” pe perioada ispășirii pedepsei. Mai mult, la finalul discuției ”amicale” pe care ar fi avut-o cei doi, spun sursele noiastre, Cristi Borcea i-a demonstrat că el este cu adevărat ”mafiot”, având în vedere că ar fi reușit să facă copii în timp ce era închis, perioadă în care MM Stoica a fost nevoit să fie ”cuminte”.
Viața lui Cristi Borcea este, acum, unul dintre cele mai intens disputate subiecte, anunțul făcut recent de Valentina Pelinel referitor la sarcina ei și la băiețelul pe care îl așteaptă părând să îl indice pe fostul acționar dinamovist ca tată. Cu toate acestea, nu a fost dată publicității nicio confirmare oficială, dar supărarea Alinei Vidican, încă soția fostului greu din fotbal, pare să fie una care să demonstreze că între Borcea și Pelinel s-a petrecut ceva care ar deranja-o cumplit.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro